67, Archiepiskopou Makarios III, Kornos Village 7640, CYPRUS

+357 22 531000
https://archontikopapadopoulou.com.cy/

FB IG V LI
  /  Αρχοντικό

Αρχοντικό Παπαδοπούλου

Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου στον Κόρνο, στο οποίο έζησαν ο Μιχάλης «ο άρχοντας, μουχτάρης και έμπορας της περιοχής» και η Περιστέρα Παπαδοπούλου, είναι ένα ιστορικό και διατηρητέο κτίριο. Έχει την παραδοσιακή δομή ενός κυπριακού σπιτιού και αρχιτεκτονικά μορφολογικά στοιχεία νεοκλασικού χαρακτήρα. Είναι μία απ’ τις ελάχιστες οικίες του είδους και της εποχής που έχουν διασωθεί στην περιοχή, στο πέρασμα του χρόνου, και χρονολογείται από το 1897 (τουλάχιστον το νέο μέρος της οικοδομής, εφόσον το παλιότερο κτίσμα είναι αγνώστου ηλικίας).

Πρόκειται για ένα κτηριακό σύμπλεγμα που αποτελείται από διάφορους παραδοσιακούς χώρους και την χαρακτηριστική κυπριακή εσωτερική αυλή στο κέντρο του.

Η αναπαλαίωση και η μετατροπή του Αρχοντικού Παπαδοπούλου σ’ ένα πολυχώρο, έγινε μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Μαΐου 2011. Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε όλα τα πατώματα, τα παράθυρα, οι πόρτες, τα χερούλια και οι ξύλινες στέγες από βολίτσια (κορμοί δέντρων) να συντηρηθούν και να αναπαλαιωθούν με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου αποτελεί έναν από τους πιο άριστα οργανωμένους πολυχώρους εκδηλώσεων, ο οποίος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο εκλεκτικών. Και επειδή οι λόγοι για να γιορτάσετε, μα και να μοιραστείτε τις σημαντικές, προσωπικές ή επαγγελματικές σας στιγμές είναι αναρίθμητοι, εμείς έχουμε φροντίσει να παρέχουμε κάθε δυνατή ευκολία έτσι ώστε η  ξεχωριστή εκδήλωση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εσείς απλά ενημερώστε μας για τη φύση, τον σκοπό και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τις εκδήλωσής σας και εμείς θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε διαδραστικά, ποικίλες επιλογές εστίασης, διακόσμησης, τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, αλλά και προτάσεις για ζωντανή ή μη, μουσική επένδυση, δημιουργώντας έτσι ένα ιδανικό σκηνικό για κάθε περίσταση.

 Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων, η αγάπη και το πάθος του κάθε ενός μέλους της ομάδας μας και ο επαγγελματισμός, αποτελούν για εμάς τις βασικές συνισταμένες και το μυστικό επιτυχίας για την εκδήλωση που προγραμματίζετε όπως:

Τη γαμήλια δεξίωσή σας

Το πάρτι αρραβώνων

Την εκλεκτή βάφτιση του παιδιού σας

Τον εορτασμό για τα γενέθλια ή την ονομαστική σας γιορτή

Το επαγγελματικό σας γεύμα ή δείπνο

Το συνέδριο της εταιρείας, του οργανισμού ή του συλλόγου σας

Την εταιρική εκδήλωση προώθησης προϊόντων

Τη συνεστίαση των παλιών φίλων και συμμαθητών

Τις ετήσιες χοροεσπερίδες

Τις πιο ευτυχισμένες εκδηλώσεις για τα παιδιά σας

Τα οινογαστρονομικά δείπνα των εκλεκτών connoiseurs

Τις φωτογραφήσεις και τα διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα

Για να οργανώσετε μία εκδήλωση, πάρτι ή ιδιωτικό δείπνο επικοινωνήστε μαζί μας στο 22 53 10 10.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να δείτε τα δωμάτιά μας και λεπτομέρειες για τις επιλογές μενού.

Οι αυστηρές προδιαγραφές στο χώρο της γαστρονομίας που έχουμε θέσει από το ξεκίνημά μας, είναι αδιαπραγμάτευτες. Η συνεργασία μας με παγκύπριας εμβέλειας, κολοσσό στο χώρο του ποιοτικού catering και της άμεμπτης εξυπηρέτησης, μας δίνει την ευχέρεια να προτείνουμε σε εσάς μια τεράστια γκάμα από Κορνιώτικά, κυπριακά και διεθνούς κουζίνας φαγητά, μαγειρεμένα από επαγγελματίες μάγειρες, κάτω από τις αυστηρότατες προδιαγραφές στον τομέα της υγιεινής τροφίμων, αλλά και της καθαριότητας.

Η εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας μας στο πάντρεμα φαγητού και κρασιού, οι πάμπολλες επιλογές σε οινοπνευματώδη και μη ποτά και οι ζαχαροπλαστικές εκπλήξεις των pastry chef, αποτελούν κι αυτά σοβαρούς λόγους για να μας εμπιστευτείτε.

Η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, σίγουρα θα δοθεί και για την επαγγελματική και διακριτική μας εξυπηρέτηση, το εκλεπτυσμένο μας σερβίς και χωρίς αμφιβολία για την πρόσχαρη διάθεση που διακατέχει τον κάθε ένα από εμάς.